Executive Search Usluge in Bosna i Hercegovina

Započnite

Executive Search Usluge

Mi smo firma za profesionalne usluge koja je specijalizovana za zapošljavanje rukovodilaca i drugog višeg osoblja za firme u različitim industrijama u Bosna i Hercegovina . Sa našom mrežom, moći ćete da dođete do širokog spektra ličnih kontakata u vašoj industriji ili oblasti specijalnosti; detaljno, specifično poznavanje područja; i obično rade na najvišem nivou izvršnih pozicija. Naša kompanija je takođe uključena u proces zapošljavanja, obavljajući detaljne intervjue i selektivno vam predstavljajući kandidate. Predstavljamo vam kandidate kada smatramo da kandidat ispunjava sve navedene uslove i da se uklapa u kulturu vaše kompanije.

Usluge

Regrutirajte Mobile Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim mobilnim programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju Android , Ionic , iOS Swift , Java , React Native , Unity and Xamarin programeri.

O Mobilni razvoj

Usluge

Regrutirajte Javascript Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim javascript programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju Angular JS , Aurelia , Backbone JS , Ionic , Electron , Ember JS , Meteor , Node JS , React , React Native , Typescript and Vue JS programeri.

O Javascript razvoj

Usluge

Regrutirajte CMS & eCommerce Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim CMS i eCommerce programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju BigCommerce , Concrete5 , Drupal , Expression Engine , Joomla , Magento , Open Cart , Presta Shop , Shopify , Typo3 , WooCommerce and Wordpress programeri.

O CMS & eCommerce

Usluge

Regrutirajte Backend Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim backend programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju ASP.Net , C# , Erlang , Java , PHP , Python and Ruby on Rails programeri.

O Backend razvoj

Zašto izabratiStaff Augmentation® kao vaš partner za zapošljavanje Bosna i Hercegovina ?

Value Proposition

Pomažemo vam da zaposlite IT inženjere i programere Bosna i Hercegovina

Dosegnite lokalne programere

Dobijte direktan pristup bazi IT talenata Bosna i Hercegovina.

Uštedjeti vrijeme

Delegirajte izvore IT kandidata naStaff Augmentation®

Uštediti novac

Značajno smanjite svoje troškove zapošljavanja u Bosna i Hercegovina.

Najbolji programeri uBosna i Hercegovina

Imamo pristup hiljadama programera u Bosna i Hercegovina.

Podrška

Pomažemo vam da uspostavite odnose u Bosna i Hercegovina i koristiti tehnike zadržavanja zaposlenih kako bi osigurali lojalnost tima.

Strict Hiring

Naš proces zapošljavanja je strog. Radimo opsežna testiranja kako bismo zadržali samo najbolje.

From the Blog