Konsalting Usluge in Bosna i Hercegovina

Započnite

Konsalting Usluge

Naša kompanija može vam pomoći da riješite vaše kadrovske izazove. Bez obzira na industriju, naša firma će Vam pomoći da rešite probleme sa novim pristupom.
Mobilizirat ćemo talentovane resurse za rješavanje vaših prepreka, bez obzira na to kakve su.

Usluge

Regrutirajte Mobile Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim mobilnim programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju Android , Ionic , iOS Swift , Java , React Native , Unity and Xamarin programeri.

O Mobilni razvoj

Usluge

Regrutirajte Javascript Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim javascript programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju Angular JS , Aurelia , Backbone JS , Ionic , Electron , Ember JS , Meteor , Node JS , React , React Native , Typescript and Vue JS programeri.

O Javascript razvoj

Usluge

Regrutirajte CMS & eCommerce Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim CMS i eCommerce programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju BigCommerce , Concrete5 , Drupal , Expression Engine , Joomla , Magento , Open Cart , Presta Shop , Shopify , Typo3 , WooCommerce and Wordpress programeri.

O CMS & eCommerce

Usluge

Regrutirajte Backend Programeri in Bosna i Hercegovina

Staff Augmentation® je izgradio jake veze sa certificiranim backend programerima u Bosna i Hercegovina. Ogromna većina tih kandidata ima završen BS/MS iz računarstva. Kako bi ostali u toku sa najnovijim tehnologijama, od njih se traži da završe tekuće studije u okviru svojih oblasti specijalnosti. Naše usluge uključuju ASP.Net , C# , Erlang , Java , PHP , Python and Ruby on Rails programeri.

O Backend razvoj

Zašto izabratiStaff Augmentation® kao vaš partner za zapošljavanje Bosna i Hercegovina ?

Value Proposition

Pomažemo vam da zaposlite IT inženjere i programere Bosna i Hercegovina

Dosegnite lokalne programere

Dobijte direktan pristup bazi IT talenata Bosna i Hercegovina.

Uštedjeti vrijeme

Delegirajte izvore IT kandidata naStaff Augmentation®

Uštediti novac

Značajno smanjite svoje troškove zapošljavanja u Bosna i Hercegovina.

Najbolji programeri uBosna i Hercegovina

Imamo pristup hiljadama programera u Bosna i Hercegovina.

Podrška

Pomažemo vam da uspostavite odnose u Bosna i Hercegovina i koristiti tehnike zadržavanja zaposlenih kako bi osigurali lojalnost tima.

Strict Hiring

Naš proces zapošljavanja je strog. Radimo opsežna testiranja kako bismo zadržali samo najbolje.

From the Blog